Cocina Económica de Santiago

Desde la Cocina Económica de Santiago queremos agradecer el donativo de 170 Kilos de merluza que la empresa HERMANOS GARCÍA YÁÑEZ del Concello de Cedeira, nos hace este año 2020 para nuestro menú de Navidad.

Desde el año 2013, su gerente Luis García López nos trae personalmente desde Celeiro esta riquísima merluza, DoNorte.

Este año no ha podido venir Luis y ha venido su hermano Totó, que se lo ha entregado a nuestra directora Sor Alicia. Muchas gracias a todo el equipo y personal de HERMANOS GARCÍA YÁÑEZ, especialmente este año tan complicado para todos.

Y aprovechamos este rincón de Facebook para enviar un gran agradecimiento al resto de personas, empresas e instituciones de Santiago, Galicia y España, que especialmente este año se han volcado con la Cocina Económica de Santiago. Muchas Gracias a todos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esta entrada foi publicada en Cedeira. Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.